Šubi dubi, mali čisti zubi

03.05.2019. Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko održalo je tijekom mjeseca travnja radionice na temu "Šubi dubi, mali čisti zubi" u dječjem vrtiću "Radost" za djecu uzrasta od 3 do 6 godina

Ukupno je održano 9 radionica na temu „Šubi dubi, mali čisti zubi“, a kroz radionice je ukupno educirano 204 djece.
Posjetili su djecu u odgojnim skupinama Žirafice, Srčeka, Smokvice, Balončići, Iskrice, Pčelice, Gljivice te u Desincu Točkice i u Cvetkoviću odgojnu skupinu Mačkice.
Djeca su imala priliku čuti i naučiti što radi Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko, a ono najvažnije vezano uz ovaj program je to da su djeca imala priliku sama prati zube sa velikom četkicom i velikim zubalom te naučiti kako se pravilno peru zubi. Također su naučili razlikovati zdrave namirnice koje koriste zubima od nezdravih namirnica koje štete zubima.

-Ponosni smo na te klince i klinceze jer su ujedno i naučili kako je važan odlazak stomatologu te kako svaki dan treba prati zube. S djecom je bilo iznimno zanimljivo, veselo i zabavno raditi tako da se već sada veselimo provođenju sljedećeg projekta. Veliko hvala našim volonterima koji su sudjelovali u svim našim aktivnostima.
Svim odgajateljicama i višoj medicinskoj sestri Mirjani Šimanović i svom osoblju DV „Radost“ veliko hvala jer smo uživali u druženju sa najmlađima, najslađima i najiskrenijima, a to su djeca velikog srca i osmijeha, rekla nam je ravnateljica jaskanskog Crvenog križa Dunja Vlašić.

D.V.

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!