Susret mladih nogometaša Jaske i gradonačelnikovog tima

27.02.2018. U sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko, u ponedjeljak 26. veljače odigran je malonogometni susret između ekipe mladih Jastrebova i Gradonačelnikovog nogometnog tima

Gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, prilikom prijema mlade i talentirane ekipe koja je ove zime postigla sjajne rezultate na međunarodnim malonogometnim turnirima izazvao je na malonogometni susret koji se sinoć održao u dvorani Srednje škole Jastrebarsko.

 Borben i uigranim akcijama bogat susret bio je rezultatski neizvjestan do samoga kraja, a kao što su i obećali, pobjedu su na kraju "zlatnim golom" ponijeli mladi nogometaši, na ponos trenera i njihovih roditelja koji su ih glasno bodrili sa tribina.   

-Izuzetno sam ponosan na ove dečke koju su i večeras pokazali kako se igra nogomet i kako se za svoj tim treba boriti do samog kraja. Cilj susreta bio je prije svega druženje i poticaj ovim mladim nogometašima da i dalje nastave kvalitetno trenirati i baviti se sportom, ali ujedno i poruka njihovim roditeljima i trenerima da ih u tome nastave podržavati!, poručio je nakon susreta gradonačelnik Novosel.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | NK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!