Svečano za Dan državnosti

25.06.2019. Polaganjem vijenca i paljenjem svijeća na Spomen obilježju danas je u Jastrebarskom je svečano obilježen 25. lipnja, Dan državnosti

Dan državnosti Republike Hrvatske svečano je obilježen i u Jastrebarskom - svetom misom zadušnicom u župnoj crkvi sv. Nikole biskupa, a potom i polaganjem vijenaca te paljenjem svijeća na Spomen obilježju nevinoj patnji hrvatskih žrtava svih ratova, uz molitvu u znak sjećanja na poginule hrvatske branitelje i sve one koji su svoj život dali za Hrvatsku.

Sv. misu u crkvi, i molitvu na Spomen obilježju predvodio je jaskanski župnik, Stjepan Rožanković, zajedno s grkokatoličkim župnikom Marjanom Jeftimovim, a ovu svečanost, uz gradonačelnika grada Jastrebarskog, Zvonimira Novosela, njegovih zamjenika Stipe Bučara i Domagoja Šlata, potpredsjednika Gradskog vijeća Ivana Budišćaka, uveličali su i članovi pjevačkog zbora župe svetog Nikole, kao i naši sugrađani te predstavnici gradskih poduzeća i ustanova, braniteljskih udruga, policije, DVD-a Jastrebarsko i političkih stranaka.

I.K.

TAGOVI | Dan državnosti | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!