Svetojanske mažoretkinje nove članice Sportske zajednice grada Jastrebarskog

28.02.2018. Na redovnoj i izvještajnoj skupštini Sportske zajednice održanoj sinoć u Centru za kulturu usvojeno je Izvješće o radu i financijskom poslovanju za 2017., kao i detaljna raspodjela financijskih sredstava za 2018. godinu

Pored navedenih točaka koje su se nalazile na dnevnom redu sjednice, skupštinari su bili obaviješteni o prestanku članstva Odbojkaškog kluba Jastreb. Naime, vodstvo kluba likvidiralo je udrugu pri Uredu državne uprave Zagrebačke županije. U objašnjenju vodstva kluba, unatoč podršci Zajednice, najvažniji razlozi gašenja klub bili su, nezainteresiranost mladih, te višekratni pokušaji pokretanja škole odbojke gdje nije bilo dovoljan broj zainteresiranih koji bi se uključili u treninge, kao i kasnije u rad samog kluba. 

Kao privremena članica koja je dobila status nakon što je zadovoljila sve uvjete prema Statutu Zajednice, predsjednica Svetojanskih mažoretkinja, Mateja Baltorinić održala je kratku  prezentaciju kojom se predstavila skupštinarima. Prije samog glasanja,  u izlaganju je istaknula da će mažoretkinje svojim radom i zalaganjem kao i do sada, opravdati članstvo u Zajednici, te se nada uspješnoj suradnji sa svim članicama.

Usvajanjem na jučerašnjoj sjednici detaljnu raspodjelu sredstava u okviru financijskog plana, završen je i postupak dodijele financijskih sredstava članicama koje su se javile na javni poziv za sufinanciranje javnih potreba u sportu za 2018. godinu. Na temelju odluka Komisija svih 4. kategorija sportova većinom glasova su prihvaćeni njihovi prijedlozi, te će u skladu s tom odlukom Zajednica i članice potpisati Ugovore o sufinanciranju za 2018. godinu.

Izvješće o radu u digitalnom formatu
Uz Financijsko izvješće, usvojeno je i Izvješće o radu, koje je ove godine uz pismeni oblik, dobilo i video format koji su skupštinari imali priliku vidjeti na jučerašnjoj sjednici.
Skupštini Sportske zajednica prisustvovao je i gradonačelnik Zvonimir Novosel koji je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo radom Zajednice i njenih članica unazad dvije godine. Istaknuo je također da od strane Grada, vodstvo Zajednice i njene članice imaju potporu, te da je Grad otvoren za svaku suradnju i pomoć kao što je bio slučaj i do sada.

TAGOVI | Sportska zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!