Traži se ime za novu šetnicu

19.01.2018. Grad Jastrebarsko poziva sve građane da se uključe u inicijativu "Nova jaskanska šetnica traži ime!"

Najbolji prijedlozi bit će odabrani te će se javnosti omogućiti da između predloženih odaberu ime za pješačku stazu preko potoka Reka, od Zagrebačke ulice do Ulice Zrinski – Frankopanske, koja spaja centar grada s perivojem dvorca Erdödy i Glazbenom školom.
-Želja nam je što više uključiti naše sugrađane u projekte kojima dižemo standard života kako bi i oni imali prilike, na ovaj način, ostaviti trag u svom gradu. Vjerujem da će biti puno zanimljivih prijedloga, a isto tako i da ćemo zatim zajednički odabrati najbolje ime novoj šetnici – rekao je gradonačelnik Zvonimir Novosel.

Prijedloge za ime šetnice napišite u komentaru ispod službene objave na Facebook profilu Grada Jastrebarskog, ili pošaljite na mail info@jastrebarsko.hr . Obzirom da svi nemaju računalo, prijedlozi se mogu poslati na adresu Grada Jastrebarskog - Trg J. J. Strossmayera 13, 10450 Jastrebarsko, s naznakom „Nova jaskanska šetnica traži ime!“. Prijedlozi će se zaprimati najkasnije do 15. veljače 2018. godine, a uz prijedlog, potrebno je napisati i podatke; ime i prezime, adresu, mail ili kontakt broj te kratko pojašnjenje prijedloga imena. Svi prijedlozi, koji stignu na mail ili na adresu Grada, biti će upisani ispod objave na službenom Facebook profilu Grada Jastrebarskog, zajedno s imenom i prezimenom osobe koja je prijedlog poslala. Po završetku inicijative, Povjerenstvo će odabrati one najbolje te će zatim javnost odlučiti o imenu kojim ćemo nazvati novu šetnicu.
Nakon tehničkog pregleda te po dobivanju uporabne dozvole, šetnica će i službeno biti otvorena.

I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!