U Čegljima poginuo 20-godišnji mladić

15.09.2017. U slijetanju vozila u putni jarak u Čegljima sinoć nešto prije ponoći smrtno je stradao 20-godišnji vozač

Sinoć u 23,40 sati policija je zaprimila dojavu o slijetanju vozila u mjestu Čeglje. Utvrđeno da je dvadesetogodišnnji vozač upravljajući vozilom u pravcu Karlovca u mjestu Čeglje kod kbr. 50 izgubio nadzor nad vozilom te sletio van kolnika u putni jarak i prednjim dijelom udario u betonski most. Uslijed zadobivenih ozljeda vozač je preminuo na mjestu nesreće.

OBAVIJEST VOZAČIMA
Od 15. do 18. rujna 2017. godine na području Policijske uprave zagrebačke, tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko provest će se Akcija „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola i/ili droga“.
Akcija se provodi u svrhu povećanja razine sigurnosti u prometu i sprječavanja činjenja najtežih prometnih prekršaja. To su prvenstveno prekoračenje dopuštene brzine vožnje, vožnja pod utjecajem alkohola i/ili droga i drugo.
Alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači, te će se provoditi sankcioniranje prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa kod vozača i svih putnika u vozilima, te nepropisnog prijevoza djece, kao bitnih elemenata sigurnosti prometa koji direktno utječu na posljedice prometnih nesreća.

TAGOVI | PP Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!