U Jaski prikupljeno 297 doza krvi!

27.07.2018. U Jastrebarskom je prošloga tjedna organiziran novi ciklus akcija dobrovoljnog darivanja krvi, koju su tradicionalno podržali brojni Jaskanci

Akcija dobrovoljnog darivanja krvi vrlo je važna aktivnost za funkcioniranje Hrvatskog zdravstva. U toj aktivnosti, Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko direktno je vezano za Hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu u suradnji s kojim dogovara termine i broj potrebnih doza krvi. Akcijama se tradicionalno odazivaju i gradonačelnik Zvonimir Novosel i njegovi zamjenici, koji su zajedno darovali krv više od 120 puta. Akciju dobrovoljnog darivanja krvi tradicionalno su podržali i naši sugrađani te na taj način pomogli nekome kome je prijeko potrebna ova dragocjena tekućina.
"Ukupno je prikupljeno 297 doza dragocjene nam tekućine, a pristupilo je čak 344 darivatelja krvi. Naš dugogodišnji darivatelj, gospodin Branko Magđinski, krv je dao 140. put. Hvala svima, srce nam je veliko ko kuća!", poručili su iz Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko.
Ova se akcija održavala tijekom tri dana, u prostorijama Centra Za kulturu Jastrebarsko.

D.V.

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!