U Jastrebarskom održana radionica "Pravilna prehrana djece"

22.04.2016. Kreativni studio Zvrk, u organizaciji Gym&Fun by Sport Educa, održao je u petak 15. travnja u Jastrebarskom zanimljivu edukativnu radionicu pod nazivom "Pravilna prehrana djece"

Radionica se održala u Glazbenoj školi Jastrebarsko, a na njoj su besplatno sudjelovali i roditelji i djeca.  Gym&Fun by Sport Educa projekt je koji već nekoliko godina oduševljava roditelje i djecu u cijeloj Hrvatskoj pružajući im pažljivo odabrane vježbe, savjete, ideje i prijedloge kako kvalitetnije provoditi zajedničko vrijeme uz aktivno druženje.

Promovirajući zdrav život, boravak u prirodi te druženje roditelja i njihove djece u veselom, edukativnom i kreativnom okruženju svoj hvaljeni program sada su po prvi put predstavili u Jastrebarskom.
Na radionici "Pravilna prehrana djece" koju je u Jastrebarskom Sport Educa, nositelj programa Gym&Fun, organizirao u suradnji s jaskanskom udrugom Kreativni studio Zvrk, roditelji su bili "u školi" - slušali su predavanje nutricionistkinje Lee Sabljić te su kasnije razmjenjivali iskustva i postavljali pitanja, dok su se njihova djeca za to vrijeme u drugom prostoru zabavljala s animatoricama na kreativnoj radionici, čitala i slušala priče poznate književnice Sonje Zubović, crtala i bojala te pritom za roditelje pripremila kreativnu instalaciju sa svojim djelima.

Na kraju su i roditelji i djeca uživali u razgledavanju postavljene izložbe dječjih uradaka, igri s balonima i degustiranju sponzorskih proizvoda, a nitko nije otišao kući praznih ruku - partneri projekta Gym&Fun by Sport Educa - Bipo Klub, Salvit, Nivea, Fiat, Jana Junior, Dukat, Silan i Persil pripremili su za sve prisutne zanimljiva iznenađenja. 

Vesela lica roditelja i njihove djece bila su organizatorima dovoljan pokazatelj kako ovakve kreativne i edukativne programe u Jastrebarskom treba organizirati što češće.
KSZ

TAGOVI | Kreativni studio Zvrk

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!