U Jastrebarskom otvoren luksuzni hotel vrijedan 70 milijuna kuna

13.03.2018. U gospodarskoj zoni Jalševac, na samom ulazu u grad Jastrebarsko, otvoren je hotel Princess u vlasništvu obitelji Vučković

U prisutnosti brojnih uzvanika sinoć je u Jastrebarskom svečano otvoren luksuzni hotel "Princess" s četiri zvijezdice u vlasništvu obitelji Vučković. 

-Čestitam obitelji Vučković na novom poslovnom uspjehu i otvorenju hotela koji će zasigurno znatno doprinijeti razvoju jaskanskog turizma i našega kraja. Čini me izuzetno ponosnim što je Grad Jastrebarsko od samog početka prepoznao vrijednost i važnost ove investicije te je stvaranjem preduvjeta omogućio investitoru jednostavniju i bržu realizaciju“, poručio je gradonačelnik grada Jastrebarskog Zvonimir Novosel.

Naime, u luksuzni hotel Princess sa četiri zvjezdice uloženo je oko 70 milijuna kuna. Hotel raspolaže sa 82 moderne sobe i 11 apartmana, restoranom, barom, vinotekom, wellness centrom s grijanim bazenom i drugim sadržajima, te sa 240 parkirnih mjesta. Također, tik do novog hotela nalazi se i istoimeni banketni centar. 

Gradnju hotela Princess financirao je Dragutin Vučković, Hrvat i kanadski poduzetnik, koji je još tamo početkom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, otišao iz Hrvatske, iz svog rodnog Kozlikova, u potrazi za poslom i dostojanstvenim životom. U Kanadi je podigao obitelj i napravio karijeru istaknutog građevinskog poduzetnika.
Početkom 21. stoljeća počeo je investirati u Hrvatskoj i to naravno, u svom rodnom zavičaju.
Tako je prvo sagradio poznati luksuzni kongresni i banketni centar, da bi investiciju zaokružio ovim projektom, vrlo impresivnog hotela.

Prilikom otvorenja hotela  Dragutin Vučković iskoristio je trenutak kako bi se zahvalio svima koji su sudjelovali u izgradnji ovog objekta, a posebno svojoj obitelji, istaknuvši pritom da je ovaj projekt rezultat ljubavi, a poklon Jaski i svojoj Domovini.

Svečano otvorenje novoizgrađenog hotela održano je u ponedjeljak 12. ožujka u večernjim satima u prisutnosti brojnih visokih uzvanika, prilikom čega je ministar turizma Gari Cappelli naglasio kako je ovaj hotel, izgrađen u gospodarskoj zoni koja zapošljava oko tisuću ljudi i tako pruža rezultate, ponos ne samo Jaske već i Hrvatske.

Samom otvorenju prethodio je glazbeno – zabavni program uz nastup Ane Rucner na violončelu, a hotel je po otvorenju blagoslovio biskup Juraj Jezerinac.

I.B.

TAGOVI | Hotel Princess

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!