Otvorenja Adventa u Jaski odgođeno

23.11.2016. Zbog nepovoljne vremenske prognoze današnje otvorenje manifestacije Advent u Jaski je odgođeno i bit će održano najvjerojatnije iduće subote

U sklopu manifestacije postavlja se klizalište na kojem će se odvijati škola klizanja i brojna druga događanja te će se postaviti i natkrivena pozornica na kojoj će se održavati zabavno - kulturni program. Tokom održavanja manifestacije, posjetitelji će moći razgledati maštovite božićne dekoracije i Božićni sajam sa pregršt ručno izrađenih suvenira i prigodnih božićnih poklona i ukrasa. Također, upaliti će se i nova božićna rasvjeta! Ove godine naš jaskanski trg zasjat će u novom ruhu božićne rasvjete koju smo brižno osmišljavali i sa veseljem očekujemo reakcije naših Jaskanaca! 

Otvorenje manifestacije Advent u Jaski i klizališta održati će se u nedjelju, 27. studenog. Već tradicionalno dočekati ćemo Djeda Mraza koji će otvoriti klizalište, a za dašak božićne atmosfere na Strossu će se pobrinuti dječji zbor Hitići! Također, očekuje vas i proglašenje pobjednika likovno – literarnog natječaja za djecu ’’Božićna čarolija’’, a kao i prošle godine pobjednici će paliti adventske svijeće na adventskom vijencu postavljenom na Strossu. Svoje umijeće na ledu pokazati će nam prošlogodišnji najbolji polaznici škole klizanja, a zasigurno će velika atrakcija biti i nastup klizačica Kluba sinkroniziranog klizanja ’ZAGREBAČKE PAHULJICE!’ Voditelj programa biti će jedan i jedini Mario Petreković! Klizanje će u nedjelju za sve biti BESPLATNO!

Program događanja 27.11.2016. - 08.01.2017.
Kroz naredne adventske nedjelje za sve posjetitelje će nastupiti KUD-ovi, zborovi i ansambli s područja našeg grada. Programom najbogatiji vikend biti će vikend uoči Božića (17. i 18.12.) kada će Djed Mraz podijeliti poklone djeci vrtićke dobi, a u zabavnom programu nastupiti će estradne zvijezde Luka Nižetić i Minea. Također, taj vikend Stross će biti bogatiji za žive jaslice i Božićni sajam. Sa željom da dodatno ukrasimo naš grad povodom nadolazećih blagdana, organizirati će se i natječaj s temom „Božićna čarolija u izlogu”. Natječaj je namijenjen kao poticaj vlasnicima poslovnih prostora i ugostiteljskih objekata u Jastrebarskom da povodom blagdana urede svoje izloge i time doprinesu duhu Adventa i samoj čaroliji Božića u našem gradu te će za to biti nagrađeni tokom manifestacije. Sva događanja na klizalištu i na pozornici biti će upotpunjena „zimskom“ ugostiteljskom ponudom u prigodnoj kućici postavljenoj na trgu.

Škola klizanja i jeftinije sezonske karte
U sklopu manifestacije, i ove godine održati će se škola klizanja za djecu vrtićke dobi i za osnovnoškolce u trajanju od 10, odnosno 9 dana, a u njoj će djeca na zabavan i stručan način razvijati sposobnosti i vještine klizanja. Cijene škole klizanja (za prvo dijete 160kn, za drugo dijete 100kn, a za treće dijete u obitelji 80kn) ostaju iste kao i do sada, no novost su niže cijene sezonskih karata nego prijašnjih godina. Naime, ove godine snizili smo cijene karata bez obzira na uzrast i to na način da sezonska karta za drugo dijete ostvaruje popust od 30%, a za treće i četvrto dijete u obitelji sezonske karte će biti 50% jeftinije. Kako bi se djeca, ali i veliki mogli što bezbrižnije zabavljati na ledu, savjetujemo svima da na vrijeme kupe sezonske karte.

Za kupnju sezonske karte potrebno je donijeti fotografiju djeteta, a karte su u prodaji od 23. studenog u turističkom uredu na već svima poznatoj adresi Vladka Mačeka 1. Sve informacije vezane za manifestaciju i klizalište možete naći na linku https://www.facebook.com/klizaliste.jaska/.
I ove ćemo godine u sklopu manifestacije dočekati Novu Godinu uz vatromet i nastup Gospodara tambura!
Posjetite nadolazeću manifestaciju i osjetite pravi duh Božića na Štrosu!
Ivana Herceg

TAGOVI | Društvo Naša djeca Jastrebarsko | Turistička zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!