Ulice u Cvetkoviću uskoro u novom ruhu

22.01.2021. Ukoliko vremenski uvjeti dozvole, od ponedjeljka 25. siječnja započet će radovi na sanaciji nerazvrstanih cesta u naselju Cvetković

Radovi na sanaciji oko 1,2 kilometara ulica odvijat će se u dvije faze, s obzirom da je dio istih planiran u prošlogodišnjem proračunu, a dio u ovogodišnjem.
Vodeći se činjenicom kako je kroz Cvetković zadnjih godina znatno porastao promet, a s obzirom da je u sredini naselja škola, tamošnji mjesni odbor uvidio je potrebu ulaganja u infrastrukturu i sanaciju ulica. Uz podizanje komunalnog standarda, ovim projektom ujedno će se i dodatno rasteretiti promet glavnom cvetkovačkom prometnicom: ’’Ove investicije nužna su ulaganja u prometnice Cvetkovića koje su u jako lošem stanju. Hvala Mjesnom odboru i mještanima na strpljenju jer su na njihovu sanaciju čekali nekoliko godina’’, poručio je gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel.

Grad Jastrebarsko tako i u novoj godini nastavlja s uređenjem gradskih cesta i putova, prema prioritetu i zahtjevima mještana pojedinih naselja. Naime, u suradnji s Mjesnim odborom Cvetković pokazala se potreba za ulaganjem u projekte sanacija i asfaltiranja u ovom jaskanskom naselju. „Pozdravljam najavljenu realizaciju radova u našem naselju koji će zasigurno pridonijeti poboljšanju kvalitete života njegovih stanovnika. Nadamo se da će Gradska uprava i u budućnosti prepoznati važnost ulaganja u infrastrukturu okolnih mjesta pa tako i u Cvetković. Ovim putem želim zahvaliti Gradskoj upravi i gradonačelniku grada Jastrebarsko, gospodinu Zvonimiru Novoselu, na ovoj inicijativi’’, rekao je Ivan Bakšić, predsjednik mjesnog odbora Cvetković.
Podsjetimo i to da su sredinom 2016. godine u ovom jaskanskom naselju sanirane i asfaltirane dvije prometnice, dok je prošle godine, nakon radova na odvodnji, sanirana i kompletna dionica prometnice na potezu od nogometnog igrališta Cvetković prema naselju Domagović.
Ovim putem molimo građane Cvetkovića i korisnike prometnica NC 1001, 1004, 1007 i 1009 za strpljenje i razumijevanje do završetka radova.
Prvu fazu radova izvodit će djelatnici tvrtke Ceste Karlovac d.d, a ugovorena vrijednost istih iznosi oko 480 tisuća kuna.

GJ

TAGOVI | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!