Uspješna humanitarna akcija

04.12.2016. U petak 2. prosinca članovi Udruge policije branitelja Jastrebarsko isporučili su humanitarnu pomoć vukovarskoj socijalnoj samoposluzi Duga

Humanitarna pomoć koju je Udruga policije branitelja Jastrebarsko u suradnji s Gradskim društvom Crvenog križa prikupljala 18. i 19. studenog u prostoru Glazbene škole Jastrebarsko 2. Prosinca predana je Vukovarcima.
Humanitarnu pomoć uručili su dopredsjednik naše udruge Petar Gabor i Josip Lacković vlasnik tvrtke Gromel koji je obavio prijevoz prikupljene pomoći.

Prikupljala su se  osnovne prehrambene namirnice koje nisu lako kvarljive, te osnovne higijenske potrepštine, a prikupio se 21 paket čija se težina procjenjuje na 400-500 kg.

Ovom humanitarnom akcijom članovi jaskanske udruge policije branitelja željeli su se sjetiti Vukovara i njegove žrtve na način da pomognemo onima najugroženijima i potrebitima, no to ne bi mogli ostvariti da njihovu ideju nisu poduprli: Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko i njihove vrijedne volonterke koje su sakupljale i sortirale prikupljene namirnice, Glazbena škola Jastrebarsko koja je ustupila prostor, Radio Jaska koja je oglašavala i pozivala na humanitarnu akciju, gospodin Josip Lacković vlasnik tvrtke Gromel koji je svojim vozilom do Vukovara prevezao prikupljenu pomoć

Najveća zahvala onima koji su se odazvali na poziv uduge i na taj način aktivno pomogli najugroženijim u napaćenom Vukovaru.
Josip Gregorić

TAGOVI | Udruga policije branitelja Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!