Uspješno Ljeto u Jaski

18.07.2016. Lijepo vrijeme i veliki broj raznih sadržaja ovogodišnjeg "Ljeta u Jaski" privukao je u perivoj dvorca Erdödy sve generacije Jaskanaca

Sve je započelo točno u podne humanitarnim maratonom na kojem je sudjelovao veliki broj jaskanskih, ali i atletičara iz susjednih gradova i općina.

Djeca su se pak mogla zabaviti u mini adrenalinskom parku, skačući po gumenom gradu, vozeći mini quadove i kajake po jezeru, jašući konje, uživati u trikovima mađioničara, ali i oslikati lice, što su mogli i oni malo stariji uz jahanje na mehaničkom biku, gađanje zračnom puškom, lukom i strijelom.

Centar za kulturu angažirao je za ovu priliku poznatog zagrebačkog mađioničara Vladimira Štimca koji svojim vrhunskim mađioničarskim trikovima jednako oduševljava djecu ali i odrasle. 

Cijeloga dana svoje su proizvode nudili domaći proizvođači meda, lavande, domaćih pekmeza, kolača, medenjaka, čajeva, nakita i drugog, a volonteri Gradskog društva Crvenog križa mjerili su posjetiteljima krvni tlak i šećer u krvi.

Mali i veliki crtali su na likovnoj radionici, a svi zainteresirani mogli su isprobati i električne bicikle i tako u vožnji uživati u ljepotama jaskanskog parka.

U podne se kod dvorca skupio velik broj građana koji su trčali u šestosatnom ultramaratonu humanitarnog karaktera, a u večernjim satima nastupili su bendovi Duo Bicikla, All Stars, Avokado Desperado i Solarov te zvijezda večeri Nikola Marjanović s kojim je program potrajao sve do ponoći.

Jučerašnju manifestaciju "Ljeto u Jaski 2016", koja je održana u perivoju dvorca Erdӧdy, organizirao je Centar za kulturu u suradnji s Turističkom zajednicom, a pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog.
I.K.

TAGOVI | Centar za kulturu Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!