Veliki dan za NK Jasku

08.05.2017. U prisutnosti brojnih sadašnjih i nekadašnjih igrača, roditelja, sponzora, prijatelja i članova NK Jaske, u subotu 6. svibnja na Centrali je otvoreno malonogometno igralište s umjetnom travom

Investicijom Grada Jastrebarskog, uz sufinanciranje Zagrebačke županije, te uz pomoć brojnih sponzora i prijatelja kluba na Centrali je otvoreno malonogometno igrališta s umjetnom travom koje će biti od koristi za više od 230 nogometaša u 10 selekcija NK Jaske. U društvu najmlađih Jaskinih nogometaša početni udarac izvela je najveća jaskanska nogometna legenda, Marijan Bradvić.

Ponosan i vidno dirnut jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel između ostalog rekao je kako nakon dugo godina, Centrala napokon dobiva izgled kakav i zaslužuje.
-Nove svlačionice, novo igralište, novo okruženje. Drago mi je što vidim u ovako velikom broju i vas draga djeco, a i vas roditelje koji ste prepoznali ovo mjesto u kojem sada naša djeca imaju priliku trenirati i razvijati se u kvalitetnom okruženju. Sve ovo, bez ovih mališana ne bi imalo smisla. Želim da Centrala bude mjesto odrastanja, mjesto sporta i druženja svih generacija!, rekao je na otvorenju Zvonimir Novosel.

Najsretniji čovjek bio je predsjednik kluba Alen Vučina koji je još jednom zahvalio svima, a posebno vodstvu Grada i Sportske zajednice te sponzorima za koje je klub pripremio i posebna priznanja  "Izuzetno sam ponosan i sretan što je naš "Div s Centrale", kako ga od milja zovemo, dobio ruho kakvo i zaslužuje, a sve ovo što radimo, radimo za naše najmlađe", ponosno je istaknuo Alen Vučina. 

Na Centrali je u subotu zaista bilo svečano. Prisutne je, na početku, o povijesti kluba upoznao Zdenko Vuković – Cena, pozvavši pritom predsjednika i vrlo nestrpljive najmlađe selekcije da kroz špalir Svetojanskih mažoretkinja izađu na teren i tako izmame veliki pljesak od strane svih prisutnih. Aktualni predsjednik Alen Vučina pozdravio je i zahvalio svima, te je zatim i podijelio zahvalnice zaslužnima, nakon čega je pozvao prvog čovjeka Grada, gradonačelnika Zvonimira Novosela, koji je loptu predao legendi jaskanskog nogometa Marijanu Mari Bradviću, a on zatim onim najmlađima kako bi zaigrali i tako na najbolji mogući način otvorili igralište s umjetnom travom.

Nakon utakmica prstića i limača, odigrana je i utakmica selekcije njihovih roditelja protiv vodstva Grada Jastrebarskog, zatim utakmica bivših igrača MNK Jastreb protiv aktualnih veterana Jaske, te još mnoge druge.
I.B.

TAGOVI | NK Jaska

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!