Veliki odaziv na besplatno vježbanje za treću životnu dob

02.10.2017. Zamjenik gradonačelnik Domagoj Šlat, povodom Međunarodnog dana starijih osoba danas je posjetio jaskanske umirovljenice i osobe treće životne dobi koji u Centru za kulturu sudjeluju u projektu besplatnog vježbanja za osobe 3. životne dobi

Aktivno vježbanje pod stručnim vodstvom kineziologinje Nere Varadi umnogome pridonosi  očuvanju zdravlja i održavaju fizičke kondicije. Dogradonačelnik Šlat je ovom prilikom prenio i pozdrave te čestitku gradonačelnika Novosela svim starijim Jaskankama i Jaskancima povodom proslave njihovog dana. 

-Izuzetno mi je zadovoljstvo vidjeti Vas u ovako velikom broju što je još samo jedan dokaz kvalitete projekata koje provodimo, a ujedno i brige prema našim starijim Jaskankama i Jaskancima. Pozivamo i sve ostale zainteresirane da se pridruže besplatnom vježbanju, a povodom Vašeg dana želimo Vam puno zdravlja, razumijevanja i uvažavanja, poručio je Šlat prilikom posjeta prvom jesenskom treningu korektivne gimnastike, koji će se održavati utorkom i četvrtkom u jutarnjim satima. 

Da podsjetimo, Grad Jastrebarsko tijekom cijele godine vodi brigu o svojim najstarijim sugrađanima. U suradnji s Centrom za kulturu Jastrebarsko za osobe treće životne dobi organizirani su tečajevi informatike i engleskog jezika, a u suradnji sa Sportskom zajednicom grada Jastrebarskog, provodi se i projekt besplatnog tjelesnog vježbanja. Svi tečajevi za polaznike potpuno su besplatni jer sve troškove snosi Grad Jastrebarsko, a svakog Božića Grad isplati i preko 1 600 božićnica za umirovljenike.
I.B.

TAGOVI | Grad Jastrebarsko | Sportska zajednica Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!