Veliki uspjeh Svetojanskih mažoretkinja

03.04.2017. Seniorski sastav Svetojanskih mažoretkinja osvojio je 1. mjesto na Regionalnom prvenstvu središnje i zapadne Hrvatske i 14. Zagrebačkom županijskom prvenstvu

Seniorski sastav Svetojanskih mažoretkinja jučer je osvojio 1. mjesto na Regionalnom prvenstvu središnje i zapadne Hrvatske i Zagrebačkom županijskom prvenstvu te po prvi put iza sebe ostavio Zagrebačke mažoretkinje.

 Povijesni je to uspjeh i konačna potvrda da su Svetojanske mažoretkinje u samom vrhu mažoret plesa u Hrvatskoj, rekla nam je trenerica seniorki i juniorki  Mateja Baltorinić.

U sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko, uz  Svetojanske, jučer se natjecalo preko 500 mažoretkinja iz Zagreba, Sesveta, Stupnika, Klinča Sela, Karlovca, Slunja, Gline, Lekenika i Kotoribe.

Među najuspješnijima bile su upravo Svetojanske mažoretkinje - uz prvoplasirane seniorke odlične su bile i juniorke koje su osvojile 2. mjesto, a kadetski sastav, koje trenira Matea Lovasić, osvojile su treće.
U prvom koraku, natjecanju za djevojčice koje još nisu prošle dobnu granicu za natjecanje u formacijama, sudjelovalo je 30 članica naših mažoretkinja koje su tako po prvi put osjetile čar natjecanja.

U solo nastupima, juniorka Amanda Cvitanović osvojila je prvo mjesto, a solo seniorka Paula Petruša drugo. U nastupima u paru prvo mjesto osvojile su seniorke Leona Jerčinović i Aleta Jurkovac, a drugo mjesto, kadetkinje Laura Bošnjak i Nika Novosel.
Otvorenju natjecanja i dodjeli nagrada prisustvovali su gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel i njegov zamjenik Stipe Bučar.

Za mjesec i pol dana Svetojanske mažoretkinje čeka Državno natjecanje u Karlovcu, a nakon toga najbolje plasirani odlaze i na Europsko natjecanje koje će se ove godine održati u Sloveniji.
I.B.

TAGOVI | Svetojanske mažoretkinje

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!