Veliki uspjeh Vinogradarovih limača

15.01.2013. Na tradicionalnom 8. po redu nogometnom turniru održanom u Vodicama limači Vinogradara u veoma jakoj konkurenciji osvojili su prvo mjesto


Nakon velikog uspjeha u Vodicama, limačima Vinogradara u Jastrebarskom je pripremljen veličanstven doček, za koji su se pobrinuli članovi kluba i roditelji djece.

Ova sjajna generacija mladih nogometaša Vinogradara pod vodstvom trenera Siniše Idrizija osvojila je prvo mjesto na tradicionalnom 8. po redu Solaris kupu održanom u Vodicama. U konkurenciji ekipa zagrebačkog Dinama, Šibenika, Splita, Dubrovnika, Vodica, naši su limači pokazali da se mogu nositi i s najboljima.

 Na samom startu turnira pobijedili su ekipu Dubrovnika s 3:0, a potom remizirali rezultatom 1:1 s odličnom momčadi Škole nogometa Splita. Ekipu Vodica deklasirali su rezultatom 6:0, Šibenik su pobijedili s 3:2, a  Tribunj s 4:0. Potom slijedi derbi s limačima zagrebačkog Dinama.

Sjajnom igrom i pobjedom od 4:1, protiv ove ekipe zvučnog imena, limači Vinogradara izborili su finale u kojem im je i neriješen rezultat bio dovoljan za osvajanje prvog mjesta i zlatne medalje. Upravo to se i dogodilo. Finalna utakmica s limačima Šibenika završena je rezultatom 2:2 i prvo mjesto otišlo je u Jastrebarsko. Treba reći da je titulu najboljeg igrača turnira kod ekipa 2003. godišta ponio Ivan Bakšić, za kojeg trener Idrizi ima samo riječi pohvale. Naša je ekipa imala i najboljeg strijelca, Gabrijela Stepinca koji je postigao 8 golova. 

Pored Ivana Bakšića i Gabrijela Stepinca za našu momčad nastupili su i Mihael Stepinac, Leon Koluder, Luka Lovrinović, Luka Slugečić, Marko Sirovica, Rafael Stepinac, Dorijan Vinšćak, Emanuel Kufrin, Niko Kamenjašević, Marko Rekar, Dorian Vulić, Pejo Mijatović i Lovro Šember.

TAGOVI | NK Vinogradar

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!