"Vi nas pokrećete dalje"

18.05.2017. Zvonimir Novosel sa svojim zamjenicima, Stipom Bučarom i Domagojem Šlatom, posjetio je mještane naselja Gornji Desinec, Lokošin Dol, Vlaškovec i Prhoć

U ovim naseljima se mnogo toga napravilo u protekle četiri godine, a svaki je realizirani projekt doprinio kvaliteti života svakog stanovnika.

„Gradnjom vrtića pokazali smo brigu o najvećem naselju u gradu s najvećem brojem stanovnika. Prije 42 godine zadnji put je građen vrtić na području Jaske što govori da smo mi bili ti koji smo se usudili napraviti ovako veliki projekt, a taj trend nastavljamo gradnjom nove osnovne škole u Jastrebarskom. Ove godine počet će i obnova desinečke škole jer važno je da svako naselje gdje ima djece ima školu koja radi i živi.“, istaknuo je  Zvonimir Novosel.

Novi dječji vrtić otvoren je prije tri godine u Gornjem Desincu kao prvi niskoenergetski objekt na području grada Jastrebarskog. Ukupna vrijednost projekta izgradnje vrtića bila je 12.103.147 kuna, a Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost sufinancirao ga je sa 1.887.009 kuna.

Stipe Bučar istaknuo je važnost obnove vatrogasnog doma u Gornjem Desincu što je omogućilo daljnji kvalitetan rad svih vatrogasaca u ovom kraju. U uređenje velike dvorane doma uloženo je oko 250 tisuća kuna, a uređeni su zidovi, strop, pod, postavljena je nova rasvjeta, ozvučenje, ventilacija i klima uređaji te je postavljeno i centralno grijanje. Radove su zajednički financirali Grad Jastrebarsko, Zagrebačka županija i samo vatrogasno društvo.

„U najtežim godinama napravili smo najveće projekte u našem gradu, ali i mnogo malih. Radovi na izgradnji odvodnje u Gornjem Desincu, asfaltiranje ceste u Lokošin Dolu te uređenje odvodnih kanala samo su neki projekti koji su također utjecali na kvalitetu života svih vas koji ovdje živite i za čije interese želimo raditi i u sljedećem mandatu.“, naglasio je Domagoj Šlat.
SDP

TAGOVI | GO SDP Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!