Vidu Majcuniću postumno Nagrada za životno djelo

25.09.2020. Gradsko vijeće usvojilo je sinoć prijedlog Odbora za dodjelu javnih priznanja zaslužnim pojedincima i udrugama, a Vidu Majcuniću, postumno je u znak priznanja za osobite uspjehe, ostvarenja i zasluge u radu dodijelilo Nagradu za životno djelo

Odbor za dodjelu javnih priznanja razmatrao je sve pristigle prijedloge i tajnim glasanjem uputio prijedlog Gradskom vijeću da se Nagrada za životno djelo Grada Jastrebarskog dodijeli postumno Vidu Majcuniću, te da Nagradu Grada Jastrebarskog dobije 6 od ukupno 7 zaprimljenih prijedloga. Naime, na natječaj je ove godine pristiglo ukupno 8 prijedloga: sedam u kategoriji Nagrada Grada Jastrebarskog i jedan prijedlog u kategoriji Nagrada za životno djelo. Gradsko vijeće grada Jastrebarskog usvojilo je prijedlog Odbora i 13. studenoga, na Dan grada, nagrade će primiti, Etno udruga za promicanje razvitka seoskog turizma, zaštitu okoliša i očuvanje kulturne baštine "Sveta Jana", Športsko ribolovno društvo Jastrebarsko, Nikolina Ribarić, Mihael Severinac, Judo klub Jaska i Atletski klub Jastreb 99.

 Članovi Gradskog vijeća sinoć su raspravili i usvojili izvještaj o poslovanju gradskih tvrtki Ceste i Groblja Jastrebarsko za 2019. godinu., te Dječjeg vrtića Radost za školsku godinu 2019./2020. 

Vijeće je usvojilo i prijedlog Odluke o raspisivanju natječaja za zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području grada Jastrebarskog, te izvješće o radu gradonačelnika u prvih šest mjeseci ove godine.

I.K.

TAGOVI | Gradsko vijeće grada Jastrebarskog

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!