Vježba operativnih vatrogasaca-rad s pjenom

03.04.2017. Jaskanski vatrogasci i dalje ustraju u redovitoj teoretskoj i praktičnoj obuci

Vodeći se idejom kako se redovitom vježbom postiže operativna spremnost, vatrogasci su odradili vježbu rada s pjenom. Ekipi DVD-a Jastrebarsko ova nedjelja bila je rezervirana za temu rada s pjenom, od opreme koja se koristi do taktika gašenja. Vatrogasci nastoje učestalo ponavljati i sve više učiti o raznim temama koje nudi široka vatrogasna struka.  Izvođenjem taktičkih vježbi danas, postaju spremniji za realne situacije sutra. 

Zapovjednik Goran Batušić zadovoljan je odazivom i predanosti članova DVD-a Jastrebarsko, a s ostalim članovima zapovjedništva redovito priprema ovakve operativne aktivnosti kako bi vatrogasci bili pripremljeni za sve nove izazove.

Najvažniji dio ovakvih aktivnosti je stjecanje novih znanja, vještina i iskustava, međutim uvijek je u dobrom timu važno i podizanje timskog duha. Tako su nakon operativne vježbe, vatrogasci zajednički analizirali vježbu, a nakon toga si druženjem uljepšali još jednu nedjelju.

Predsjednik DVD-a Jastrebarsko, Ivica Sikra ističe napredak društva u posljednjih nekoliko mjeseci te je siguran kako ovakvim radom vatrogasaca, sigurnost grada nipošto nije upitna.

Ovo je još samo jedan primjer kako vatrogasci brinu o budućnosti svojeg Društva, ali i sigurnosti svih građana grada Jastrebarskog.
Leon Bastašić

TAGOVI | DVD Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!