Vode Jastrebarsko preuzele vozilo za održavanje sustava odvodnje

27.11.2018. Novo, suvremeno vozilo za održavanje sustava odvodnje na području aglomeracije Jastrebarsko isporučeno je Vodama Jastrebarsko d.o.o. u okviru projekta Naša voda, naša budućnost

Vozilo je preuzeo Mario Brnabić, direktor Voda Jastrebarsko d.o.o., a predao ga je Srećko Oroz, direktor tvrtke Agra-trgovina d.o.o., dobavljača vozila vrijednog 2.861.250,00 kuna.
Velik korak u unapređenju usluga
„Nabava ovakvog modernog vozila velik je korak u unapređenju naših usluga, koji će našim radnicima omogućiti veću fleksibilnost u radu te još bržu reakciju kod rješavanja interventnih slučajeva. Vozilo nam je nužno potrebno i zbog kvalitetnog upravljanja novoizgrađenom infrastrukturom u okviru projekta, kojom ćemo stanovnicima aglomeracije znatno podići razinu kvalitete života“, izjavio je Mario Brnabić, direktor Voda Jastrebarsko.
Isporuci vozila prisustvovao je i Domagoj Šlat, zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarskog, koji je tom prilikom izrazio zadovoljstvo napretkom projekta Naša voda, naša budućnost. „Ovaj projekt predstavlja dosad najveću investiciju u povijesti našeg grada i svima nam treba poslužiti kao primjer kvalitetnog korištenja sredstava iz europskih fondova na dobrobit svih građana. Koristim priliku i da zahvalim građanima koji žive i rade u zoni građevinskih radova na strpljenju i razumijevanju koje iskazuju, svjesni da su sve aktivnosti usmjerene na boljitak u budućnosti“, izjavio je Domagoj Šlat, zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarskog.

Edukacija radnika
Nakon isporuke vozila uslijedit će edukacija i trening radnika Voda Jastrebarskog kako bi u potpunosti svladali sve performanse vozila te ga počeli koristiti na terenu. Moderno vozilo proizvođača MAN koristit će se za održavanje kanalizacijskog sustava, čišćenje i uklanjanje nečistoća iz kanalizacijskih cijevi te njihovo transportiranje do mjesta deponiranja. Kako će djelatnicima Voda Jastrebarsko omogućiti da sami održavaju postojeću i novosagrađenu kanalizacijsku mrežu te da svojim korisnicima prazne septičke jame,
doprinijet će podizanju razine kvalitete i brzine usluge. Vozilo ima i posebnu nadogradnju koja omogućava istovremeno ispiranje i uklanjanje nečistoća te njihovo spremanje na siguran način, bez izlijevanja, u poseban spremnik zapremnine 10.000 litara. Na nadogradnji se nalaze veliko i malo vitlo koja omogućavaju istovremeno ispiranje i usisavanje nečistoća, a zahvaljujući mogućnosti zaokretanja mogu doprijeti do svakog mjesta.

Maja Gradišar Perotić

TAGOVI | Vode Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!