Vulica osvojila 5. Cvetkovački malonogometni turnir

19.08.2019. Na stadionu "Iza Mikca", u subotu 17. kolovoza, u sportskom i zabavnom duhu održan je tradicionalni 5. po redu "Cvetkovački nogometni turnir"

Članovi Nogometnog kluba Cvetković ne dopuštaju da se tradicija koju su prije pet godina pokrenuli ne nastavi, pa su tako i ove godine, uz potporu mještana i prijatelja organizirali još jedan nogometni turnir za pamćenje. 


Stadion ’’Iza Mikca’’ u subotu su ponovno ispunile sve generacije Cvetkovačkih nogometaša, od onih najmlađih koji su tek počeli, pa do onih najstarijih, a uz Cvetkovćance, manifestaciju su posjetili i brojni gosti i prijatelji kluba.


Osam ekipa iz Cvetkovića koje je činilo osamdesetak nogometaša sportski su se borili za titulu najboljih, a ove godine prvo mjesto osvojila je ekipa "Vulica", drugo mjesto "Sredenci desni", a treće "Dolenci lijevi". Najboljim golmanom proglašen je Nenad Batušić, fair play igračem Mirko Boričević (Gornić), a najbolji strijelac bio je Krešimir Šoštarić. Od šezdeset i četiri izvođača, titulu "Penal majstor 2019" ponio je budući "cvetkovački zet" Jadranko Pilimini, koji je hvalevrijednim potezom novčanu nagradu darovao svom maloljetnom suparniku iz finala u svrhu školovanja.

Navijanju obitelji i susjeda za svoje ekipe, podršku su i ove godine, u ime gradonačelnika Zvonimira Novosela, dali njegovi zamjenici Stipe Bučar i Domagoj Šlat, koji su podijelili priznanja najboljima te ujedno i pohvalili organizatore.
Nakon turnira, posjetitelji su se uz živu muziku i bogatu gastronomsku ponudu zabavljali dugo u noć.

I.B.

TAGOVI | NK Cvetković

Marketing

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!