Za mjesec dana sajam cvijeća i Obrtnički sajam u Jaski

09.04.2019. Preostalo je mjesec dana do početka dviju objedinjenih manifestacija u Jastrebarskom, sajma cvijeća "Cvjetna Jaska" i prvog Obrtničkog sajma koji će se održati 4. i 5. svibnja u perivoju dvorca Erdödy

Kako Jastrebarsko i okolica obiluju proizvođačima cvijeća kojima će se pridružiti i gostujući uzgajivači, ponuda proljetnih i ljetnih sadnica, kaktusa, sukulenata, ukrasnog bilja i trajnica ove će godine biti bogata i raznolika.
"Cvjetna Jaska" će osim prodajnog imati i izložbeni karakter pa će zelene površine parka biti uljepšane maštovitim i kreativnim cvjetnim instalacijama koje pripremaju jaskanske cvjećarke, a koje svesrdno podupiru manifestaciju koja slavi upravo njihovu djelatnost.
Grad će tog prvog tjedna u svibnju biti ukrašen i cvjetnim balerinama koje su zaštitni znak ovogodišnjeg jaskanskog sajma cvijeća, a povod tome je jubilarna 20. obljetnica uspješnog djelovanja Baletnog studija Jastrebarsko.

Organizator sajma cvijeća, Centar za kulturu Jastrebarsko, potpomognut Turističkom zajednicom i Gradom Jastrebarsko, svoju će manifestaciju obogatiti i prigodnim edukativnim radionicama, kao i zabavnim događanjima na pozornici, a sveukupan dojam ove manifestacije ove će godine obogatiti i 1. Obrtnički sajam Jastrebarsko u organizaciji Udruženja obrtnika Jastrebarsko i gradske turističke zajednice.
Svoje je sudjelovanje na sajmu već prijavilo nekoliko desetaka obrtnika, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i udruga, a prijave za obje manifestacije, Cvjetnu Jasku i 1. Obrtnički sajam Jastrebarsko još uvijek se primaju.

N.R.

TAGOVI | Centar za kulturu Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!