Zahvalnice dobrovoljnim darivateljima krvi

16.11.2019. Mnogo je humanih ljudi bilo 14. studenoga u sali "Rubin" gdje je Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko organiziralo dodjelu zahvalnica za jubilarne darivatelje krvi

Zahvalnice su primili darivatelji koji su krv darovali: 1, 5 (žene), 10, 20, 25 (žene), 30, 35 (žene), 40, 50, 75 i 100 puta. Također, uručene su i obiteljske zahvalnice.
"Veliko hvala svima koji su prisustvovali dodjeli, a posebno nam je drago jer su priznanja darivateljima uručili naši dragi volonteri. Volonteri Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko su naša velika podrška, snaga i motivacija za rad našeg društva", poručili su iz GDCK-a Jastrebarsko.

Svečanosti dodjele zahvalnica prisustvovali su dobrovoljni darivatelji krvi iz grada Jastrebarskog kao i iz općina Krašić, Klinča Sela, Žumberka i Pisarovine.
Na svečanosti zahvalnicu za izvanredan uspjeh dobio je gospodin Stjepan Vrbanić koji je krv darovao više od 100 puta.
Ovom dodjele, GDCK Jastrebarsko željelo je još jednom zahvaliti darivateljima krvi na pokazanoj humanosti, nesebičnosti i ljubavi prema čovjeku te naglasiti važnost, ugled i značaj koju darivatelji krvi imaju u društvu.
"Darivatelji krvi Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko su perjanica našega društva te još jednom čestitamo svim darivateljima njihov dan i veliko hvala svima", poručili su organizatori.

D.V.

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!