Završila 6. Ljetna radionica Gradskog društva Crvenog križa Jastrebarsko

26.07.2017. Od 17. do 21. srpnja održana je 6. Ljetna radionica za djecu u organizaciji GDCK Jastrebarsko

Radionice su bile raznolike. Svakog radnog dana u prijepodnevnom terminu od 09.00 do 11.00 sati u Centru za kulturu u Jastrebarskom, djeca su provodila dio svog slobodnog vremena baveći se različitim kreativnim aktivnostima, igrajući se i družeći.
Ciljevi ovog Programa bili su nadopuniti ponudu sadržaja za aktivno provođenje slobodnog vremena djece, omogućiti djeci kvalitetnu socijalizaciju na način primjeren dobi i razdoblju godine te omogućiti razvoj njihovih potencijala kroz poticanje kreativnog i stvaralačkog izražavanja.
Sve što su male i vrijedne ruke izradile, ukrasile i napravile bit će izloženo na izložbi povodom Dana darivatelja krvi, a bit će objedinjeno zajedno sa uratcima s Kreativne radionice održane tijekom ljetovanja djece u Kampu Crvenog križa u Selcu i Likovne kolonije koja se tradicionalno održava tijekom Jaskanskih vinskih svečanosti.
Gradsko društvo Crvenog križa Jastrebarsko je zadovoljno odazivom djece , a svako dijete je primilo diplomu za sudjelovanje na radionici . Radionice su vodile Josipa Domjančić i Danica Divjak. Male, ali vrijedne ruke cijeli tjedan su radile pod mentorstvom divnih voditeljica te su izradile prava mala remek dijela.

Dunja Vlašić

TAGOVI | GDCK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!