ZAVRŠILA JOŠ JEDNA ZIMSKA IGRAONICA

09.01.2020. U sklopu ovogodišnje Zimske igraonice u organizaciji Društva naša djeca Jastrebarsko održane su Škola klizanja i Škola hokeja

Škola klizanja okupila je tristotinjak mališana predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta s područja grada Jastrebarskog i općine Klinča Sela. Djecu su trenirali magistri kineziologije i studenti kineziološkog fakulteta. Posebnost ovogodišnje Zimske igraonice bila je ta što se provodila i vikendom te blagdanima. Naime, zbog skraćivanja zimskih školskih praznika, a s ciljem potpune realizacije planiranih aktivnosti učitelji klizanja i treneri hokeja posvetili su se polaznicima i u neradnim danima. Hvala učiteljima, trenerima i roditeljima na razumijevanju i podršci u realizaciji svih planiranih aktivnosti.

Školu hokeja pohađala su djeca osnovnoškolskog uzrasta koja imaju već usvojenu vještinu klizanja. U provedbi Škole hokeja ostvarena je suradnja s Inline hokej klubom iz Karlovca koji je osigurao stručne trenere i potrebnu opremu. Djeca su u deset dana provođenja Škole hokeja naučila osnove tog sporta te su razvili ljubav prema hokeju.
Zadnjeg dana održavanja Škole klizanja i Škole hokeja djeci su zamjenici Gradonačelnika Domagoj Šlat i Stipe Bučar te predsjednica Društva naša djeca Jastrebarsko Nikolina Ribarić, uručili priznanja za sudjelovanje, a trenerima, učiteljima te odgajateljicama Zahvalnice za pomoć u organizaciji projekta.

Uz organizatore manifestacije Advent u Jaski u sklopu koje se i odvijala Zimska igraonica, istu su financijski i organizacijski potpomogli: Grad Jastrebarsko, Zagrebačka Županija, Općina Klinča Sela, Zagrebačka banka, Srednja škola Jastrebarsko i Dječji vrtić Radost, a medijski su nas pratili Radio Jaska, Jaska.hr, Jaskadanas i TV4R. Koristimo ovu priliku da im se još jednom od srca zahvalimo!

N.R.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!