Završila škola plivanja i Ljetna igraonica

15.07.2017. Završnim testiranjem i podjelom diploma jučer je na bazenima Utrine u Zagrebu završila škola plivanja i ovogodišnja Ljetna igraonica

Škola plivanja, koja se na bazenima Utrine provodi u sklopu jubilarne jaskanske 15. Ljetne igraonice, završila je jučer završnim testiranjem i podjelom diploma malim plivačima koje su tradicionalno posjetili gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, i njegov zamjenik Domagoj Šlat.

Već 15. godina Grad Jastrebarsko i udruga Društvo naša djeca Jastrebarsko organiziraju Ljetnu igraonicu s ciljem što kvalitetnijeg i aktivnijeg upotpunjavanja slobodnog vremena djece tijekom ljetnih praznika. Projekt je namijenjen djeci i mladima od starijeg predškolskog do srednjoškolskog uzrasta i kao takav postao je brand grada Jastrebarskog, što potvrđuje broj prijava  koji raste iz godinu u godinu. Tako je ove godine 22 aktivnosti uspješno pohađalo čak 580 jaskanskih mališana, a jedna od najposjećenijih aktivnosti upravo je Škola plivanja. 

Naime, program rada na bazenu sastoji se od obuke neplivača za početnike, i škole plivanja u kojoj djeca usavršavaju postojeća znanja, uče nove tehnike i skokove u vodu. Cijeli program je namijenjen djeci starijeg predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta koji su, ovisno o znanju plivanja, podijeljeni u 6 grupa. Tako 12 voditelja i 3 pratitelja već 10 dana marljivo rade sa 120 jaskanskih mališana, od kojih je njih 70 zasluženo dobilo svoje plivačke diplome.
I.B.

TAGOVI | Društvo naša djeca Jastrebarsko | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!