Završio tečaj informatike za umirovljenike

19.06.2018. Grad Jastrebarsko i ove godine nastavlja provoditi uspješne projekte namijenjene svojim najstarijim sugrađanima


U Centru za kulturu Jastrebarsko završio je još jedan informatički tečaj za umirovljenike, petnaesti po redu kojeg je završilo novih dvanaestoro polaznika. Diplome o uspješnom završenom tečaju jaskanskim je umirovljenicima, u ime gradonačelnika Zvonimira Novosela, dodijelio njegov zamjenik Stipe Bučar.

Tečaj informatike za osobe treće životne dobi provodi se od 2010. godine te je do sada više od 170 jaskanskih umirovljenika informatičko opismenjeno. U ime polaznika jubilarne 15. grupe, gospođa Mirjana Kunović ovom se prilikom zahvalila gradskom vodstvu na besplatnom tečaju informatike koji će im sigurno proširiti horizonte i donijeti nova korisna iskustva.

Voditelj tečaja Tomislav Pavić također je zahvalilo Gradu Jastrebarskom što financira ovaj dugogodišnji projekt, a koji se provodi dva puta godišnje. Uz ovaj tečaj, u suradnji sa Sportskom zajednicom grada Jastrebarskog, za umirovljenike se organizira i tečaj besplatnog vježbanja, a također, svake se godine iz gradskog proračuna isplati i oko 1 600 božićnica za naše najstarije sugrađane. 

I.B.

TAGOVI | Centar za kulturu | Grad Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!