"ŽIS" otvoren predstavom za najmlađe

21.05.2018. U subotu 19. svibnja započeo je jubilarni, peti po redu "ŽIS", festival života i smijeha u organizaciji Gradskog kazališta Jastrebarsko

Već tradicionalno festival započinje prigodnom prodajom festivalskih majica, ove godine ispred Gradskog muzeja, koju su već po tradiciji posjetili brojni naši sugrađani. Festivalski program započeo je predstavom za najmlađe "Tri vučića i velika zla svinja" u izvedbi Laboratorija zabave.

U utorak 22. svibnja održat će se još jedna sjajna stand up večer komičara Vlatka Štampara u Maritimo clubu. U petak 25. svibnja u Domu kulture na rasporedu je "Dimnjačar", zabavna monodrama u izvedbi Kerekesh teatra, a dan kasnije u subotu, također u Domu kulture, dvije predstave. U 11 sati predstava za djecu Petrica Kerempuh, a navečer od 20 sati urnebesna komedija "Taksimetar" Teatra Exit. Festival završava u nedjelju 27. svibnja u Domu kulture nastupom poznatog stand up komičara Ivana Šarića.   

Dosadašnjom organizacijom ovog Festivala, kazalište je osiguralo stipendije za petero jaskanskih srednjoškolaca. Vjerujemo da će se tradicija nastaviti.

I.K.

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!