Zvonimiru Novoselu još jedan predsjednički mandat

04.12.2017. Gradska organizacija SDP-a Jastrebarsko održala je u petak 1. prosinca izbornu konvenciju na kojoj je za predsjednika ponovno izabran Zvonimir Novosel

Za njegove zamjenike izabrani su dosadašnji zamjenik Nenad Strizrep i Domagoj Šlat, koji je na tu funkciju izabran prvi puta.

Na  izbornoj konvenciji biralo se također i predsjedništvo, ali i gradski odbor gradske organizacije SDP-a Jastrebarsko, a pored Novosela, Strizrepa i Šlata u predsjedništvo su jednoglasno izabrani još i Željka Kovačić, Miroslav Borojević, Tomislav Pavić i dosadašnji tajnik Velimir Kokot.

Naime, novi je Gradski odbor gradske organizacije SDP-a Jastrebarsko odmah nakon izborne konvencije održao i svoju prvu sjednicu na kojoj je za novog tajnika organizacije izabran Leon Bastašić.

U Gradski odbor koji broji ukupno 17 članova izabrani su Marijan Bernat, Draženko Borovec, Manuela Budišćak, Nedeljko Bujan, Branko Čižmešija, Miroslav Perin, Ivana Puškar, Mario Jambrović, Snježana Janković, Dubravko Kos, Robert Kovačević, Marijan Kurtalj, Dubravko Popović, Danica Puškarić, Stjepan Radelja, Branko Srdović i Darko Stipanec.

Prisutnima su se obratili gosti i koalicijski partneri; Petar Španić i Miljenko Kordić, potpredsjednik ogranka Hrvatske stranke umirovljenika baš kao i izaslanica predsjednika ogranka Hrvatske narodne stranke Mirjana Neralić te zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarskog Stipe Bučar.

Na samom kraju konvencije predsjednik SDPa Zagrebačke županije Mihael Zmajlović čestitao je izabranom vodstvu te pritom naglasio kako i dalje treba ustrajati u kvalitetnom radu za dobrobit grada i građana naše Jaske.

GO SDP

TAGOVI | SDP Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!