Bira se najljepša priča

24.09.2017. Društvo Naša djeca Jastrebarsko i ove godine, već tradicionalno, sudjeluje u projektu "Neka odrastanje bude dječja igra" u suradnji s tvrtkom NIVEA Biersdorf

Projekt je pokrenut 2014. u sklopu NIVEA globalne inicijative „NIVEA – stalo nam je do obitelji” u suradnji sa Savezom društava Naša djeca Hrvatske. Ovogodišnja tema projekta je pripovijedanje, edukativna aktivnost koja kroz pričanje priča potiče djecu na razmišljanje o svijetu koji ih okružuje, pomaže u učenju brojeva i slova, razvija socijalno-kognitivne vještine, omogućava međusobno druženje te ih potiče na razvijanje mašte.
U sklopu projekta otvoren je i nagradni natječaj za najljepšu priču. Na NIVEA-inim mrežnim stranicama predstavljeno je 15 priča iz 15 društava Naša djeca. Predstavljene priče nastale su u Bajkaonicama diljem Hrvatske. Na njihovom osmišljavanju radili su djeca i volonteri društava Naša djeca Hrvatske.
Društvo Naša djeca Jastrebarsko na natječaju sudjeluje s pričom Želja mravića Mirka čije su autorice Barbara Golub, Lorena Ivančić, Gabrijela Kambić i Petra Kovačić, učenice osmoga razreda naše osnovne škole, članice Dječjeg foruma Jastrebarsko, ujedno i vijećnice pri Dječjem gradskom vijeću Jastrebarsko. Priča koja sakupi najviše glasova bit će ilustrirana u jedinstvenoj slikovnici te izrađena u limitiranoj nakladi.
Ovim vas putem pozivamo da podržite našu priču, kao i cjelokupni projekt. Svaki se dan može glasovati najviše tri puta, glas je potrebno potvrditi putem poveznice koja se zaprima na e-pošti. Svi koji glasaju ulaze u nagradni natječaj u kojemu mogu osvojiti NIVEA paket iznenađenja!
https://www.nivea.hr/nivea-noviteti/bajkaonica//?Activate=1d5544570458196f9eaf5ce704882f23#glasovanje

N.R.

TAGOVI | Društvo Naša djeca Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!