Božićni program Kazališta Škrabe ove subote premijerno na TV-u!

18.12.2020. Veliki i mali glumci Kazališta Škrabe pripremili su vam ovoga Božića pravu poslasticu

U programu "Božićna prskalica" koji će se u subotu, 19. prosinca od 20 sati moći premijerno pogledati na Online Live TV Croatia nastupa čak 70 izvođača (uz jednog psa i jednu mačku), i to u 60 točaka i 60 minuta programa.
U programu koji obiluje veseljem Božića i zimskim radosnim raspoloženjem bit će glume, recitacija, pjevanja, plesa, a osim na hrvatskom, neke točke mladi glumci izvode na engleskom, njemačkom i talijanskom jeziku.
"Prskalicu" u subotu možete gledati preko ovoga linka:
https://www.facebook.com/onlinelivetvcroatia/posts/221633796226018
Link će moći bez problema otvoriti i oni koji nemaju Facebook, a onima koji imaju, u subotu može stići i podsjetnik za prijenos – potrebno je samo stisnuti "like" i/ili "follow" na Online Live TV Croatia te zatražiti podsjetnik za naš program.
Ovo je bila neizmjerno teška godina za kazalište i kazalištarce diljem svijeta. Uz zabrane rada u kazalištu i druženje na "daskama koje život znače", probe su se tijekom proljeća i ljeta održavale na otvorenom, a brojne glumice i glumci koji djeluju u sklopu Kazališta Škrabe uspješno su se, uz glumu u dvorani, okušali u snimanju priloga– viceva, zabavnih poruka, plesova, glume i pjevanja.
Unatoč svim nedaćama, ova "Božićna prskalica" kruna je naše uspješne kazališne godine, a većina priloga snimljena je kod kuće – kao snimatelji, scenografi i kostimografi iskazali su se roditelji, starija braća i sestre te bake i djedovi naših glumica i glumaca. Neki prilozi snimljeni su i u kazalištu, na posljednim probama koje smo ove godine mogli održati.
U novoj godini Kazalište Škrabe hrabro kreće naprijed, u planu su brojni novi programi i događanja, a sigurni smo da će naše predstave "101 dalmatiner" i "Robin Hood" uskoro ugledati svjetlo dana pred našom vjernom publikom, u punoj kazališnoj dvorani.
Do tada, svim našim dragim gledateljima, ali i ljubiteljima kazališta, kulture i dobrih vibracija diljem Lijepe naše i svijeta želimo SRETAN BOŽIĆ te obilje zdravlja, ljubavi i veselja u novoj 2021. godini, i to na način koji nam je najdraži i najbliži – pripremom i nastupima u našoj "Božićnoj prskalici"!
Za montažu i specijalne efekte "Prskalice" zaslužna je multitalentirana Antonia Šamija, koreografije plesova potpisuju Ida Benčik i Tena Grabner, redateljica programa je ujedno i voditeljica Kazališta, Klementina Škrabe, a na pomoći i suradnji zahvaljujemo Romanu Soli s Online Live TV Croatia. Autorica plakata za "Prskalicu" je mlada likovna umjetnica iz Zadra, djevojčica Ameli Mazija. Kao poseban gost u "Prskalici" nastupa umjetnički voditelj Kazališta Nino Škrabe.
Gledajte nas sada u subotu i vidimo se uskoro u Kazalištu!

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!