Deseta "Hiža" oduševila Klinča Sela

04.12.2019. U petak, 29. studenoga u Društvenom domu Klinča Sela Kazalište Škrabe odigralo je jubilarnu desetu izvedbu svoje hit-predstave "Oko jedne hiže" autora i redatelja Nine Škrabea

U organizaciji Općine Klinča Sela i Zajednice hrvatskih kulturno-umjetničkih udruga Klinča Sela jaskanski kazalištarci razgalili su klinčaselsku publiku u velikoj dvorani Društvenog doma. Oduševljeni gledatelji glumce su pozdravili smijehom i pljeskom, a na kraju su s njima i zapjevali. Ulaz na predstavu bio je besplatan, a od dobrovoljnih priloga skupilo se 1560 kuna za kupnju potrepština za djecu slabijeg imovinskog stanja s područja Klinča Sela.
Ton-majstori predstave bili su Krešimir Karas i Dominik Sečen, a rasvjetom je upravljao Ivica Batušić. Glumice, glumci i tehnika Kazališta Škrabe, predvođeni umjetničkim voditeljem Ninom Škrabeom, nakon predstave nastavili su se družiti sa svojim ljubaznim domaćinima, na čelu s predsjednicom Zajednice hrvatskih kulturno-umjetničkih udruga Klinča Sela Gordanom Juranko, najzaslužnijom za dolazak "Hiže" u Klinča Sela.

Nadamo se da će "Hiža" uskoro zaigrati i u ostalim naseljima općina Klinča Sela, Krašić, Pisarovina i Žumberak, ali i grada Jastrebarskog. Najprije je možete pogledati u njezinom posebnom božićnom izdanju u Domu kulture Jastrebarsko u petak, 13. prosinca 2019, u 19:30 sati. Ulaznice po cijeni od 20 kuna možete već sada rezervirati na mail-adresi kazaliste.skrabe@gmail.com, a za svaku kupljenu ulaznicu na ulazu vas čeka prigodan božićni poklon.
Vidimo se na predstavi "Oko jedne hiže – božićni specijal" u Kazalištu u Jastrebarskom 13. prosinca!

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!