Dogodilo se u Betlehemu – premijerno na TV-u!

24.12.2020. Kazalište Škrabe svoju je božićnu hit-predstavu "Dogodilo se u Betlehemu" autora Nine Škrabea izvodilo u prosincu 2015. pred više od 2000 gledatelja. Ovoga Božića ta predstava će se moći premijerno pogledati na TV-u

Na sam Božić u programu Online Live TV Croatia u 20 sati tridesetak glumica, glumaca, plesačica i plesača Kazališta Škrabe dočarat će Vam što se to dogodilo u Betlehemu na dan Isusova rođenja, ali i na istom mjestu 10 godina poslije. Mariju i Josipa u "Betlehemu" igraju Anamaria Škoc i Josip Ferko, Isus je Rino Lafter, a sveta Tri kralja utjelovili su Dean Skok, Robert Sokač i Kristinko Malnar. Kostime za predstavu osmislila je i izradila Maria Špikić, za scenu je zaslužna Ivana Strmečki Vučina, dok režiju potpisuje Klementina Škrabe. Majstori scene su Ivica, Krešimir i Dominik Batušić, majstori tona Dominik Sečen i Marija Škrabe, snimatelj je Matija Grgas, a tehnički urednik prijenosa je Luka Hrković.
Predstavu ćete na Božić u 20 sati moći pogledati na ovom linku:

https://www.facebook.com/onlinelivetvcroatia/posts/225299775859420

U radu Kazališta Škrabe je tijekom 2020. godine sudjelovalo 90-ak djece, mladih i starijih glumaca od 4 do 50 godina. Pripremale su se predstave "101 dalmatiner" i "Robin Hood" koje će, nadamo se, uskoro zaigrati pred publikom. Mladi glumci su za vrijeme proljetnog lockdowna snimili i izvodili glumačke točke i kazališne izazove online, a na Ivanjsku noć održali su nezaboravnu završnu produkciju na otvorenom, kraj Glazbene škole Jastrebarsko. Proteklih mjesec dana 70-ak glumica i glumaca pripremalo je, a zatim i nastupilo na programu "Božićna prskalica" koji je na Online Live TV Croatia do sada imao više od 3400 pregleda. Ako ste ga propustili, možete ga pogledati ovdje:

https://www.facebook.com/onlinelivetvcroatia/videos/450103759329580

Ekipa Kazališta Škrabe pripremat će izazove i "zadatke" za svoje male i velike glumce i tijekom zimskih praznika, a već početkom siječnja krenut će Zimska online radionica kreativnog pisanja koju Kazalište organizira u suradnji s Kreativnim studijem Zvrk u sklopu programa "Vrelo zavičaja" i "Kultura & Sport". Uoči blagdana Tri kralja, 5. siječnja, kazalištarci će petu godinu zaredom nastupiti u poetsko-glazbenom programu "Hote o ljudi sim" koji organizira Ogranak Matice hrvatske u Jastrebarskom i jaskanska Župa svetog Nikole biskupa.
Gledajte premijerno na TV-u "Dogodilo se u Betlehemu" i pogledajte, ako još niste, "Božićnu prskalicu"! Kazalište Škrabe želi Vam SRETAN BOŽIĆ te puno zdravlja, sreće, ljubavi i uspjeha u novoj godini! Vidimo se uskoro u Kazalištu!

TAGOVI | Kazalište Škrabe

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!