Humanitarna Noć kazališta

18.11.2019. Gradsko kazalište Jastrebarsko svojim je hit predstavama "Balkanski špijun" i "Kidaj od svoje žene" razgalilo, ali i do suza nasmijalo brojnu publiku u Noći kazališta

Jaskansko se kazalište jedanaestu godinu uključilo u program Noći kazališta, a baš kao i proteklih godina u tome ih je u potpunosti podržala i publika koja je doslovce razgrabila ulaznice za obje predstave.

"Osim što su naše glumice i glumci svojom glumom zabavili publiku, koja je stigla iz Jaske ali i drugih susjednih općina i gradova, naši su je kazalištarci po završetku obje predstave tradicionalno počastili na terasi caffe bara "Kino" i to specijalitetima koje su sami pripremili", poručili su organizatori. 

Cijena ulaznice, baš kao i uvijek do sada, iznosila je simboličnih 10 kuna, a ukupan prihod od 4.160,00 kuna Gradsko kazalište Jastrebarsko uplatit će u humanitarne svrhe kako bi pomoglo u liječenju jedne mlade osobe.
Organizaciju ovogodišnje Noći kazališta na svojim su leđima ponovno iznijele članice i članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko.

GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!