Jaskanski kazalištarci na visini zadatka u Vrbovcu

30.11.2019. Na poziv i u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec, Amaterske kazališne družine Vrbak, pred brojnom publikom u Vrbovcu je sinoć ponovno izvedena hit predstava "Kidaj od svoje žene"

Na pragu proslave petnaest godina od praizvedbe predstave i na krilima najdugovječnije, najtalentiranije i najnagrađivanije jaskanske kazališne generacije, predstava i dalje oduševljava. Salve smijeha i gromoglasni aplauzi tijekom i po završetku predstave potvrda su da je Gradsko kazališe Jastrebarsko još jednom bilo na visini zadatka.
Pored glumica, glumaca i tehničara koji su i ovo gostovanje uspješno iznijeli na svojim leđima logističku podršku gostovanju pružilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornji Desinec.
Jaskanski kazalištarci niti u mjesecu prosincu neće mirovati. Naime, već u petak 6. prosinca svoju će novu hit predstavu "Balkanski špijun" igrati za kazališnu publiku u Križu, a zakinuta neće ostati niti publika u Jastrebarskom. Najmlađe jaskanske glumice i glumci naime užurbano pripremaju posebnu božičnu poslasticu!

GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!