Mala škola glume

15.09.2020. Gradsko kazalište Jastrebarsko ima pedesetogodišnju tradiciju djelovanja u našem gradu. Izuzetnu pažnju kazalište oduvijek poklanja djeci i mladima te će tako i ove godine provoditi program Male škole glume

"Radi se o programu dramskih radionica za djecu osnovnoškolskog uzrasta, a koji je pokrenut 2006.g. Mala škola glume obnovljena je u kazališnoj sezoni 2019./2020. te je u prosincu prošle godine premijerno izvedena predstava „Gdje je nestao Božić?“. Na žalost, provođenje Male škole glume prekinuto je u proljeće kada je zbog korone došlo do zastoja u radu mnogih kulturnih udruga i ustanova. Ove sezone Mala škola glume ide dalje! Program je i dalje namijenjen učenicima osnovne škole, a polaznici će, ovisno o dobi, biti formirani u nekoliko grupa. Mala škola glume odvijat će se dva puta tjedno za svaku grupu, s radom će započeti u zadnjem tjednu rujna te završiti krajem svibnja. Program će se provoditi u jaskanskom Domu kulture (kino), uz poštivanje svih epidemioloških preporuka, a u slučaju ponovnog zatvaranja ustanova, program će se provoditi on line.
Program sadrži dramske metode i tehnike te završnu predstavu, a oslanja se na moderne dramsko pedagoške tokove. I ove će godine naglasak u radu s polaznicima biti stavljen na razvijanje mašte, kreativnosti, izražavanja, samopouzdanja, timskog rada, koncentracije i osobnosti. Grupe će voditi iskusne dramske pedagoginje Sanja Mataga i Mia Matasić, kojima će u radu pomagati Lucija Severinac, Klara Blažek i Elizabeta Nemec.
Termin prve radionice glume bit će određen naknadno, stoga vas pozivamo da pratite informacije koje objavljujemo na Facebooku i našim mrežnim stranicama ili nam se javite putem e-maila (gkj1968@gmail.com) i mobitela (095 904 9753), kako bismo vas mogli na vrijeme obavijestiti o početku rada", poručili su iz Gradskog kazališta Jastrebarsko.

GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!