Mjesec hrvatske knjige u jaskanskoj knjižnici

12.10.2020. Ovogodišnja je manifestacija Mjesec hrvatske knjige posvećena planetu Zemlji, a njezin moto Razlistaj se! pomogao je u osmišljavanju zanimljivog programa za sve ljubitelje knjiga i kulture

Na sam dan otvorenja manifestacije 15. listopada u 18.30 sati pozivamo Vas da se opustite i raspjevate na Večeri šansone. Srđan Depolo, pjevač, skladatelj i književnik iz Rijeke, izvest će šansone u francuskom originalu i prepjevu na hrvatski jezik. U tjednu od 19. do 23. listopada od 10 do 18 sati posjetite nas na Buvljaku knjiga u samom prostoru knjižnice te izaberite zanimljive naslove za svoju kućnu biblioteku. 21. listopada rezerviran je za druženje s mališanima na Kreativnoj pričaonici inspiriranoj slikovnicom „Vuk koji je ispao iz knjige“. 6. studenog u goste nam dolazi poznati spisatelj Bruno Šimleša koji će predstaviti svoju najnoviju knjigu, a 11. studenog kreativci se mogu veseliti još jednom druženju uz slikovnicu „Cijeli svijet se grli“.
Sve navedene aktivnosti, osim Buvljaka knjiga, održat će se u prostorima Centra za kulturu Jastrebarsko, a Buvljak knjiga organiziramo u prostoru Narodne knjižnice i čitaonice Jastrebarsko.
Vidimo se!

N.R.

TAGOVI | CZK Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!