Održana 13. Škola saksofona

12.07.2020. Svečanim završnim koncertom polaznika u petak, 3. srpnja završila je 13. Škola saksofona u Jaski koja je ove godine zbog pandemije koronavirusa održana sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

Ovo majstorsko usavršavanje ove je godine imalo 21. Polaznika, nažalost zbog pandemije manje u odnosu na ranije godine. Svoje znanje prenosili su im kroz četiri dana vrsni pedagozi i umjetnici, Tomislav Žužak, Gordan Tudor, Nikola Fabijanić, Goran Jurković, umjetnička suradnica Linda Mravunac Fabijanić te ravnatelj i Glazbene škole Jastrebarsko Dragutin Fabijanić.
Prvu večer u utorak, 30. lipnja u večernjim satima koncert je održao Papandopulo kvartet, srijeda 1. srpnja bila je posvećena polaznicima škole koji su održali solistički koncert, dok je u četvrtak nažalost zbog loše vremenske prognoze bio odgođen koncert Papandopulo kvarteta i SOHRT, koji se trebao održat u Zagrebu – Sunčana strana Prisavlja.

U petak, 3. srpnja, svi polaznici nastupili su na svečanom završnom koncertu kojom prilikom su im podijeljene diplome.
Glazbena škola zahvaljuje se Ministarstvu kulture i Gradu Jastrebarskom koji su omogućili provođenje Škole saksofona, te svim roditeljima polaznika i djeci koji svake godine s radošću dolaze u Jastrebarsko i sudjeluju u Školi saksofona.

Bruna Hodak

TAGOVI | Glazbena škola Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!