Ovacije za plesačice Instincta

13.06.2018. Plesni studio Instinct u nedjelju 10. lipnja održao je svoju završnu plesnu produkciju pod nazivom "The Greatest Show"

Program je započeo u 19:30 sati, a u njemu su sudjelovale sve skupine plesnog studija; Minioni, Bambi, Pinokio, Silver i Gold. Kino je bilo rasprodano, a roditelja, baka i djedova te prijatelja bilo je dovoljno za ispuniti još jednu dvoranu.

Svaka je skupina otplesala tri koreografije, a gošće su nam bile najbolje plesačice Geste; Doroteja Jerečić i Aleta Jurkovac. Posljednja je, najduža koreografija inspirirana mjuziklom The Greatest Showman, zaslužila i stajaće ovacije publike!

Plesni studio Instinct zahvaljuje svima koji su omogućili ovaj događaj – obitelji Batušić, čarobnjacima svjetla, Matiji Erbenu majstoru tona, fotografima i snimateljima Marinu Paveliću, Dominiku Sečenu, Heleni Šeperić i Ana Mariji Jugović te voditeljici Danieli Bobinski.
Tijekom produkcije posebno se pozdravilo pet državnih prvakinja Virtualnog plesnog showa koje su predstavile studio, SŠ Jastrebarsko i cijeli grad na najbolji mogući način.

Ipak, najveće hvala išlo je svim plesačima koji drže ovaj studio živim, koji ga razvijaju, mijenjaju i cijeloj Hrvatskoj predstavljaju u sve boljem svjetlu. Hvala svim roditeljima koji studiju svoju djecu povjeravaju, koji uvijek pomažu, koji su najveća podrška, najglasnija publika i koji imaju razumijevanja za sve situacije. „Bez vas ne bi bilo ni nas, i na tome smo vam beskrajno zahvalni.“
Studio je time zaključio plesnu sezonu 2017./2018. i raspisuje upise u sve skupine od 1. rujna 2018.
Marija Bobinski

TAGOVI | Plesni studio Instinct

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!