Tri zlatne medalje za Plesni studio Instinct

15.04.2019. Plesni studio Instinct sudjelovao je u nedjelju, 14. travnja na 2. Samoples Dance Challenge-u u Samoboru i vratio se u Jastrebarsko s tri zlatna pehara i preko 60 medalja za svu djecu koja su predstavljala studio


Skupine Minioni, Pinokio i Stars sa svojim su trenericama Lanom Jerčinović i Marijom Bobinski nastupile u kategoriji Commercial/MTV style i u svim dobnim skupinama osvojile prvo mjesto.

Natjecanje organizira Plesni klub Point Samobor već drugu godinu, a Instinct se prvoga puta prijavio s tri koreografije. Na natjecanju je sudjelovalo preko tisuću plesača iz više od 25 plesnih studija i klubova iz cijele Hrvatske koji tijekom vikenda zabavljali mnogobrojnu publiku u Sportskoj dvorani Samobor. Minioni su nastupili sa zlatnom koreografijom „Za nju“ (kategorija MINI), Pinokio s energičnom koreografijom „San“ (kategorija DJECA), a Stars moćnom izvedbom koreografije „P.O.P.“ (kategorija KADETI). 

Plesni studio Instinct zahvaljuje svim roditeljima koji strpljivo i uporno potiču svoju djecu da na treninzima, ali i nastupima, daju sve od sebe i naravno svoj predivnoj djeci koja su oduševila publiku i stručni žiri na svojem prvom natjecanju! Najmlađe su se skupine tako pridružile najstarijoj skupini Gold koja je na ESDU DanceStar natjecanju zaslužila prolazak na svjetsko prvenstvo; te sada nestrpljivo očekuju završetak TREPS natjecanja za Juniore, Silver i Gold.

M.B.

TAGOVI | Plesni studio Instinct

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!