Uspješne i na Trepsu

13.05.2019. Plesni studio Instinct osvojio dvije nagrade za najuspješniji nastup na TREPS Festivalu u Zagrebu

Plesni studio Instinct sudjelovao je  u nedjelju, 12. svibnja, na TREPS Festivalu, finalu TREPS susreta u Zagrebu te osvojio dva prva mjesta. Skupine Silver i Gold u svojim su dobnim kategorijama urbanog plesa osvojile nagradu žirija za najuspješniji nastup za koreografije M.U.N.D.I.A.N i B.A.D. koreografkinje i voditeljice studija Lane Jerčinović.

Na 16. TREPS susretima plesnih grupa sudjelovali su plesni studiji, klubovi i udruge iz 30 gradova, a od 10. do 12. svibnja održano je finale u kojem su nastupali najbolji u svojim kategorijama. U finale su prošle sve skupine studija koje su se natjecale ove godine u kategoriji urbanog plesa; Juniori, Silver i Gold.
Još jedan veliki uspjeh obilježio je ovu plesnu sezonu za jaskanski plesni studio, stoga od srca čestitamo svim plesačima koji se svojim trudom i radom dokazuju na svakom treningu, ali i svim natjecanjima na kojima sudjeluju. Dvije su nagrade odlična najava završne plesne produkcije koja je zakazana za 9. lipnja, na kojoj će djevojke imati priliku Jaskancima pokazati svoje pobjedničke koreografije.

-Čestitamo i Baletnom studiju Jastrebarsko koji je također osvojio prva mjesta u kategoriji baleta i suvremenog plesa te smo sretni što smo imali priliku s njima dijeliti pozornicu proteklog vikenda, rekle su nam djevojke iz plesnog studija Instinct.

Marija Bobinski

TAGOVI | Plesni studio Instinct

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!