Zaljubljeni sob Male škole glume

22.12.2020. U Gradskom kazalištu Jastrebarsko izuzetno su ponosni što su u ova vremena održali kazališnu čaroliju u Maloj školi glume i napravili radiodramu Zaljubljeni sob


Pod voditeljskom palicom Sanje Matage, uz pomoć Lucije Severinac, Klare Blažek i Elizabete Nemec, pod budnim okom Mije Matasić, uz tehničku podršku Damira Kuzmića i Dražena Borovca, te uz pristanak i podršku roditelja polaznika, u tradicionalnoj i prilično zahtjevnoj formi radiodrame okušali su se predivni Rafael Fabijanić, Veronika Priselac, Vigo Fabijanić, Leon Reškovac, Ana Krljan i Nina Krljan, Lota i Nika Gojak, Anita Ćubela i Gita Pukšar. Bez truda i kreativnosti svih nabrojenih ne bi bilo ništa.

Naučili smo što je radiodrama, puno toga o govorenim vrednotama i usmenom izražavanju, naučili smo i kako se snalaziti u novim medijima, a možda najvažnije da se i u ovim otegotnim okolnostima ipak možemo baviti kazalištem. Mladi i djeca lakše vjeruju da je čarolija moguća. Svima vama želimo da i vi u to što prije počnete vjerovati! Zarazite se kazalištem i premijerno poslušajte Zaljubljenog soba u programu Radio Jaske i to na Badnjak, 24. prosinca 2020. godine s početkom u 10 sati i 45 minuta. Naravno, odmah nakon Zaljubljenog soba moći ćete reprizno poslušati i na stranicama Gradskog kazališta Jastrebarsko, a u subotu 26. prosinca 2020. godine ponovno u programu Radio Jaske s početkom u 10 sati i 45 minuta.

-Iza nas je posve neuobičajena kazališna sezona, ali i sezona iz koje smo na kraju izvukli maksimalno moguće. Radiodrama je nastala u izazovnim uvjetima, uz nevjerojatan angažman svih naših voditeljica, djece i njihovih roditelja, tehnike, ali i brojnih drugih osoba koje podupiru naš rad i kojima se od srca zahvaljujem! Svaki od njih utkao je u našeg Zaljubljenog soba dio sebe, svoje kreativnosti i talenta što će vjerujem čuti, odnosno osjetiti i publika. Vjerujem kako će se trenutna situacija u narednom razdoblju smiriti i kako će publika našu talentiranu djecu uskoro gledati na mjestu na kojem se ipak stvaraju najbolje čarolije, na kazališnoj pozornici! Do tada, svim Jaskankama i Jaskancima, svim članicama i članovima Gradskog kazališta Jastrebarsko želim sretan i blagoslovljen Božić, izjavio je predsjednik Gradskog kazališta Jastrebarsko, Velimir Kokot.
Projekt Mala škola glume u sezoni 2020./2021. podupiru Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Grad Jastrebarsko, Zajednica kulturno umjetničkih udruga Grada Jastrebarskog i Županijske ceste Zagrebačke županije.

GKJ

TAGOVI | Gradsko kazalište Jastrebarsko

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!