Završna plesna produkcija Plesnog studija Instinct 2019.

04.06.2019. Plesni studio Instinct završava plesnu sezonu velikom plesnom produkcijom u nedjelju, 9. lipnja u jaskanskom kinu (Domu kulture)

Produkcija pod nazivom „WE WILL ROCK YOU“ okupit će svih šest skupina Plesnog studija u izvedbama koreografija s natjecanja i svih dosadašnjih nastupa, te nekoliko koreografija posvećenih bendu Queen.
S obzirom na kapacitet jaskanskog kina i veliku zainteresiranost za završnu plesnu produkciju, studio je odlučio svoj događaj podijeliti na dva jednaka dijela; tako će jedan dio publike program moći vidjeti u 18 sati, dok će drugi dio u istom programu moći uživati u 20 sati. Krajem prošlog tjedna rasprodali smo oba termina; no za sve smo zainteresirane dodali i pomoćna sjedala za koja se ulaznice mogu nabaviti na treninzima kod trenerica Lane i Marije ili, ukoliko će ih biti, sat vremena prije produkcije.

Skupine Minioni, Pinokio, Stars, Juniori, Silver i Gold okupljaju više od 110 djevojčica i dječaka od vrtićke dobi do studentica koji pod vodstvom Lane Jerčinović cijele školske/akademske godine pripremaju koreografije različitih stilova, sudjeluju na natjecanjima i jaskanskim kulturno-umjetničkim događanjima.
„Ponosni smo na svu našu djecu koja su se ove godine ponovno iskazala svojim radom, trudom i velikom ljubavi prema plesu, čemu ove godine svjedoče i neki zlatni pehari i nagrade za najuspješnije nastupe. Ovaj će događaj proslaviti uspješnu plesnu sezonu 2018/2019 i pozdraviti se sa svim plesačima i roditeljima prije ljetne stanke. Pozivamo sve zainteresirane jaskance da nam se pridruže i s nama proslave naše velike uspjehe te podrže našu dječicu koja jedva čekaju pokazati što su ove godine naučili!“

Marija Bobinski

TAGOVI | Plesni studio Instinct

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!