Četiri medalje za Tilčeke na Zimskoj ligi Japetić

12.02.2021. Ovogodišnja Zimska liga Japetić uspješno je završila i za članove Tilček Team-a


Među natjecateljima ovogodišnje Zimske lige Japetić bili su i članovi Tilček Team-a koji su nastupili na "Kratkoj stazi Nordic". U kategoriji žena Jana Frkonja je osvojila 1. mjesto, a u ukupnom poretku 5. mjesto. U kategoriji muškaraca nastupilo je više članova Tilček Team-a.
Bruno Vađina u kategoriji MS je osvojio 1. mjesto, te 5. mjesto u ukupnom poretku. Stjepan Kišić u kategoriji M35 je osvojio 2. mjesto, a 8. mjesto u ukupnom poretku, dok je Danijel Dimnjaković u kategoriji M35 osvojio 3. mjesto, a 13. mjesto u ukupnom poretku

-Ostvarenim rezultatima na 19. Zimskoj ligi Japetić, ponosni smo na činjenicu da je Tilček Team po broju visokih plasmana među najuspješnijim klubovima lige, a ovim putem čestitamo svim natjecateljima, pogotovo članovima našeg kluba koji su vrlo uspješno prezentirali naš Tilček Team, istaknuli su iz Uprave Sportskog kluba Tilček Team.
U ligi su nastupili i članovi Tilček Team-a koji nastupaju i za druge klubove, te ovim putem čestitamo Ivanu Bačkonji koji je osvojio 3. mjesto u kategoriji MTB, te Branku Ogorevcu koji je osvojio 1. mjesto u kategoriji M75 (14. mjesto u ukupnom poretku na "Dugoj stazi Cesta" a ujedno je nastupio i kao najstariji natjecatelj.

D.J.

TAGOVI | Tilček Team

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!