Dobra priprema pred početak prvenstva

10.09.2012. Rukometni klub Jaska organizirao je jučer mini rukometni turnir koji je našim rukometašima poslužio kako odlična priprema pred početak natjecanja u 3. hrvatskoj rukometnoj ligi

Na jučer održanom rukometnom turniru u sportskoj dvorani Srednje škole Jastrebarsko, pored domaćih rukometaša sudjelovale su i ekipe Dubovac iz Karlovca te Rugvica. Jednom pobjedom, i to u susretu s Rugvicom, te minimalnim porazom od Dubovca, naša je ekipa osvojila drugo mjesto. Prvo je pripalo Dubovcu a treće Rugvici.

U prvom susretu Jaska je 32:24 pobijedila ekipu Rugvice koja je bila ravnopravan protivnik samo u prvom poluvremenu. Najbolji strijelac u našoj momčadi bio je Zlatko Gvozdanović s 10 postignutih golova. Marko Goršeta postigao je 6, Matija Kranjčec 4, Sandro Capan i Filip Stipčić po 3, Tomislav Babić i Nikola Razum 2, te Dejan Mance jedan gol.

Naši su rukometaši izgubili od Dubovca tek s golom razlike, rezultatom 26:25 za Dubovac. Najbolji strijela kod naših bio je Nikola Razum sa sedam golova, Igor Modrić postigao je pet, Marko Goršeta i Matija Kranjčević 4, Ivica Stinčić 2, te Sandro Capan i Zlatko Gvozdanović po jedan. 

Turnir je rukometašima Jaske poslužio kao provjera pred početak natjecanja u 3. hrvatskoj rukometnoj ligi, koje počinje ovog vikenda, U prvom kolu Jaska gostuje u Zagrebu kod ekipe Medveščaka 2.

TAGOVI | RK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!