Održana liga Tilčekov put

25.02.2021. Održanim šestim kolom i proglašenjem najboljih natjecatelja i timova, premijerno izdanje lige Tilčekov put je došlo do svog samog kraja


Liga Tilčekov put u organizaciji DIAF.hr i Tilček Team-a se je održavala šest tjedana po cijeloj Hrvatskoj, od Dubrovnika, Hvara, do Čakovca i sve do Osijeka, a natjecalo se je 237 natjecatelja u tri kategorije.
„Kad smo započeli projekt lige, s više strana su do nas dolazili dobronamjerni savjeti da će nam biti teško, jer smo ipak novi u organizaciji utrka, nemamo baze natjecatelja i sl. Ponosni smo na činjenicu da je projekt odmah na početku prepoznat od strane naših pokrovitelja lige, a to su redom GIANT Hrvatska (On&Off d.o.o.), Keindl sport trgovina d.o.o. i TIA mobilna i web trgovina d.o.o. Iako smo svega dva tjedna prije početka lige još uvijek bili u nedoumici da li će se liga uopće održati, iz jednostavnog razloga jer je broj prijava svakim danom bio veći ali vrlo usporenim tempom, svjesnim pojačanim ulaganjem u promociju ipak smo uspjeli. Sudjelovanje 237 natjecatelja u premijernom izdanju lige je za nas zaista odličan rezultat,“- istaknuli su organizatori iz redova Tilček Team-a.

U sklopu lige Tilčekov put održan je i Humanitarni put lige, gdje su sva sredstva koja su planski ostala nakon podmirenja troškova lige namijenili raznim udrugama, te su na taj način donirali 3.000,00 kn (6 kola po 500,00 kn), što organizatori smatraju nije možda puno, ali pošto je donacija povezana sa brojem natjecatelja u ligi, na kraju je donirani iznos puno veći od velike većine donacija virtualnih ili pravih utrka koje se održavaju u Hrvatskoj.
Uz humanitarni dio, cilj je svakako bio da su natjecatelji aktivni, a rezultati potvrđuju da je cilj postignut.
„Sjetimo se polarnih minusa, a natjecatelji hodaju, trče ili bicikliraju kilometre i kilometre. Ili sjetimo se raznih poziva usred noći kad su natjecatelji noćili u raznim planinarskim domovima te nas zovu da provjere da li je rezultat zaprimljen, priznajemo da će nam sve ovo od proteklih šest tjedana ipak malo i nedostajati. Zaista su nas veselile aktivnosti koje smo gledali na fotografijama svih natjecatelja, a pogotovo kad smo primali fotografije rođaka našeg Tilčeka iz Hvara i sl. Pokretanjem lige nismo bili svjesni da će naš Tilček biti toliko puta spominjan. Tilček je priznajemo ili ne, postao atrakcija.“- istaknuli su Tilčeki.

„Ovim putem još jednom zahvaljujemo svima na sudjelovanju, te vas pozivamo da nas pratite na stranicama kluba Tilček Team-a, da objavljujete fotografije vaših aktivnosti u našoj grupi Tilčekov put na Facebook-u, te da svakako pratite naš sljedeći projekt koji će biti nadamo se još ove godine. Ukoliko uspijemo, a to je postavljanje spomenika (biste) našem Tilčeku na Japetiću,“-

D.J.

TAGOVI | Tilček Team

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!