Počinje nordijsko hodanje u perivoju Erdödy

29.05.2020. U ponedjeljak 1. lipnja započinje nordijsko hodanje u parku

 Ovaj uspješan projekt provodi se već nekoliko godina u gradu Jastrebarskom, uz potporu gradske sportske zajednice, Grada Jastrebarskog i Zagrebačke županije. Zahvaljujući toj potpori omogućeno je da se tri puta tjedno u Perivoju dvorca Erdödy četrdesetak polaznika, aktivno rekreira i vježba potpuno besplatno. 

Program rekreacijskog vježbanja se provodi pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja, te je za sve korisnike potpuno besplatan. Organizatori Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“ za sve zainteresirane osigurava svu potrebnu opremu za provođenje ove aktivnosti.
Ova aktivnost ima i potporu Hrvatski zavod za javno zdravstvo, te je uzet kao primjer dobre prakse i već nekoliko godina je uključen u nacionalni projekt Živjeti zdravo, kao program Hodanjem do zdravlja.
Pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u ovoj aktivnosti koja se održava svaki ponedjeljak, srijedu ili petak u vremenu od 18:30-20:00 sati, na lokaciji kod Žitnice u Perivoju dvorca Erdödy.

Mladen Budinšćak

TAGOVI | Jastreb extreme

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!