Rukometaši Jaske odigrali svoju prvu utakmicu

25.04.2018. Nakon nešto više od 3. godine neaktivnosti kluba, u utorak, u dvorani Osnovne škole "Ljubo Babić" svoju prvu utakmicu mini rukometa odigrale su nove mlade snage jaskanskog rukometnog kluba


Kako bi nakon napornog treniranja posljednjih nekoliko mjeseci mogli demonstrirati svoj napredak, treneri Rukometnog kluba Jaska dogovorili su prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz Rukometnog kluba Dubovac – Gaza.

 U uzbudljivoj utakmici, gdje rezultat nije bio najvažniji, gosti su pobijedili s tijesnih 21 : 18, a unatoč porazu domaći rukometaši su bili sretni jer su imali priliku odigrat natjecateljsku utakmicu, što je velikoj većini, kao takva i bila prva utakmica rukometa. 

Ovo je samo jedna od aktivnosti koje se planiraju kako bi okupili što više dječaka i djevojčica u klub. Jedna od daljnjih aktivnosti jest i provođenje aktivnosti u Ljetnoj igraonici u organizaciji Društva naša djeca, gdje će se rukomet naći u ponudi sportskih aktivnosti u igraonici.   

Službena natjecanja od jeseni 2018. godine
Iz kluba također poručuju da će klub početkom jeseni prijaviti i ekipe za službena natjecanja u rukometnim ligama, a s obzirom na broj djece koje trenutno treniraju, krenuti će se sa mini rukometom.
Za kraj, iz Rukometnog kluba Jaska pozivaju sve zainteresirane djevojčice i dječake da dođu na treninge koje se održavaju u dvoranama Oš Ljubo Babić i Srednje škole Jastrebarsko.
Sve dodatne informacije možete dobiti na mail rkjaska1955@gmail.com ili brojeve mobitela: 098 937 4039, tajnik kluba Borisa Magovac ili 095 830 7913, trener kluba Zlatko Gvozdanović.

M.G.

TAGOVI | RK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!