Rukometni klub Jaska ponovo krenuo s radom

06.02.2018. Nakon više od tri godine neaktivnosti i umalo gašenja drugog najstarijeg kluba u gradu, zbog neusklađivanja Statuta sa Zakonom o sportu i Zakonom o udrugama, bivši igrači kluba preuzeli vođenje udruge

Entuzijasti Marko Fabijanić i Boris Magovac, uz pomoć jaskanskih profesora Željke Kovačić i Saše Rodića, svi bivši igrači kluba, te pomoć Sportske zajednice grada Jastrebarskog, pokrenuli su ponovno treninge s najmlađim uzrastima u dvorani osnovne škole „Ljubo Babić“.
Ovim putem, pozivaju se svi zainteresirani, djevojčice i dječaci, da dođu na treninge u osnovnu školu, u terminima utorkom u 20.15 i petkom u 19.15!
Jedina želja i cilj novog vodstva kluba jest, da ga ponovno vrate na stare staze slave, kada je rukomet bio jedan od najpopularnijih sportova u našem gradu. Zbog toga, pozivaju se i svi bivši igrači Rukometnog kluba Jaska koji žele pomoć u radu kluba. Sve ostale informacije mogu se dobit na mailu rkjaska1955@gmail.com ili na broj mobitela 098 937 4039, tajnik kluba Boris Magovac.

M.G.

TAGOVI | RK Jaska

Marketing

Vezane vijesti

Najčitanije

Kolumne

Galerije

Video vijesti

Valid XHTML 1.1! Valid CSS!